Acasă / Proiecte / C.T.A.E. (Centrul pentru Tehnologii de Acces Explicate)

C.T.A.E. (Centrul pentru Tehnologii de Acces Explicate)

Descriere proiect

       În aula I.T. a filialei din Constanța a Asociației Nevăzătorilor din România, nefiind necesară plata chiriei pentru locație, de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00, Se vor preda gratuit tuturor cetățenilor din municipiul Constanța care sunt interesați, lecții nivel bazic și mediu pentru accesul la noile tehnologii, de către persoane acreditate,

Beneficii proiect

       Deprinderea de către persoanele cele mai vulnerabile în fața avalanșei de tehnologii smart, A lucrului la nivel bazic și mediu, cu dispozitivele electronice personale precum telefoanele, tabletele și calculatoarele. Vorbim așadar de echipamente aparținând cursanților, înțelegând astfel că nu e nevoie de cheltuieli în proiect, nici hardware, nici pentru licențe software.

Acțiuni necesare pentru implementare proiectului

       Se prezintă finanțatorului echipa de trei formatori persoane acreditate, cursurile vor avea parte de publicitate atât tipărită cat și media, apoi se va trece la pregătirea efectivă a beneficiarilor.

Localizarea proiectului

Strada Traian, nr.56, municipiul Constanța

Mod implicare

       Cu reale competențe și în alte proiecte (www.conectic.europa.eu - 2010-2012), organizez promovarea proiectului aici propus, mă asigur de bunul mers al acestuia la modul general, mă implic în predarea lecțiilor I.T. În baza diplomei de formator pentru persoane adulte pe care o dețin.

Atașamente

Titlu-proiect-.pdf Vezi atașament
necâștigător
Domeniu
Social
Inițiator
Borsan Valeriu
Data adăugării
10.10.2022
Durata proiectului
24 luni
Buget estimat
239.420 lei
Nu te afli în perioada de votare.
Accesează pagina proiectului în timpul etapei următoare pentru a-l putea vota. Între timp, îl poți salva la favorite folosind butonul de mai jos
Dacă te-ai răzgândit și vrei să votezi altceva din domeniul "Social", trebuie mai întâi să retragi votul deja acordat acestui proiect.