Acasă / Proiecte / Camere de supraveghere în adăposturile de animale ale Primăriei Constanța - pentru monitorizarea îngrijirii animalelor

Camere de supraveghere în adăposturile de animale ale Primăriei Constanța - pentru monitorizarea îngrijirii animalelor

Descriere proiect

Subsemnatul BELU SORIN reprezentant al Grupului civic Baricada Verde dorim să propunem un proiect de bugetare participativă  ce va aduce transparență și o mare liniște în rândul iubitorilor de animale.

Proiectul nostru este de montare camere video în padocurile de câini (cam 20 la număr),  lucru ce ar duce la monitorizarea hranei și a îngrijirii câinilor 24 din 24 de ore,  înlâturând  astfel  discuțiile privind eventualele rele tratamente.

Chiar dacă Primăria Constanța dorește pe viitor sâ modernizeze adăpostul  invocând că atunci să se facă și investiția, vă comunicăm că aceste camere și sistemul de monitorizare se poate monta  și adapta  acum și apoi după modernizare se reinstalează  nefiind nevoie de altă investiție.

În cadrul proiectului sistemul video  de monitorizare a cuștilor - padocurilor să fie accesat de orice persoană, exact cum sunt camerele video din diferite orașe, cu care  poți să vezi live cum este vremea  și alte aspecte. Sistemul să permită înregistrarea pe o durată de minim 48 de ore, înregistrări care să poată fi vizionate ulterior. 

Considerăm că investiția  este sustenabilă și va fi un plus pentru transparență

(Notă: domnul Sorin BELU a avut niște probleme tehnice și nu a putut înscrie proiectul, m-a rugat pe mine - Daniela GHIȚOI - să-l înscriu)

Beneficii proiect

Ridicarea gradului de transparență cu privire la îngrijirea animalelor.

Acțiuni necesare pentru implementare proiectului

  • Identificarea soluției tehnice pentru sistemul CCTV
  • Licitație + contractare
  • Amplasarea sistemului de camere în adăposturi

Localizarea proiectului

Adăposturile de animale ale Primăriei Constanța

Mod implicare

Putem participa la deciziile cu privire la locurile efective de instalare în cadrul adăposturilor.

Atașamente

01-2.jpg Vezi atașament
02-3.jpg Vezi atașament
03-3.jpg Vezi atașament
necâștigător
Domeniu
Protecția mediului / protecția animalelor
Inițiator
Ghitoi Daniela
Data adăugării
16.10.2022
Durata proiectului
6 luni
Buget estimat
30000 lei
Nu te afli în perioada de votare.
Accesează pagina proiectului în timpul etapei următoare pentru a-l putea vota. Între timp, îl poți salva la favorite folosind butonul de mai jos
Dacă te-ai răzgândit și vrei să votezi altceva din domeniul "Protecția mediului / protecția animalelor", trebuie mai întâi să retragi votul deja acordat acestui proiect.