Acasă / Proiecte / Amenajare parc "Carol I"

Amenajare parc "Carol I"

Descriere proiect

Situația curentă a spațiului verde este una degradată. Nu există o bancă unde să te poți așeza sau un coș de gunoi , iar aleile existente sunt crăpate și degradate.Unii constănțeni și-ar dori că acest spațiu să devină un parc unde te poți plimba.Obiectivul este ca în acest spațiu verde să se construiască câteva alei și să se pună băncuțe cu coșuri de gunoi. Părerea mea personală ar fi că pentru Constanța și zona centrului vechi ar fi un plus pentru că am avea un nou spațiu unde ne putem relaxa.

Beneficii proiect

Beneficiul ar fii unul foarte mare pentru constănțeni.Ar avea un nou spațiu unde se pot relaxa cu prietenii sau familia și zona ar fi mai atractivă deoarece  singurul parc din zonă este cel de la primărie.Si turiștii ar beneficia de acest parc când vin să viziteze centrul vechi.Parcul  s-ar îmbina foarte bine cu siturile arheologice din zonă cum se întâmplă în parcul Arheologic.

Acțiuni necesare pentru implementare proiectului

În acest spațiu verde trebuie construite de la zero câteva alei , să se pună câteva bănci cu coșuri de gunoi și iluminat nou.Dacă bugetul permite plantarea unor copaci și înființarea unui sistem de irigat.

Localizarea proiectului

Spațiul vede dintre termele romane și Edificiul Roman cu mozaic

Mod implicare

.

Atașamente

inbound6875342397420243310.jpg Vezi atașament
necâștigător
Domeniu
Amenajare spații verzi și locuri de joacă
Inițiator
Barla Adrian
Data adăugării
20.09.2022
Durata proiectului
8 luni
Buget estimat
Pe krone mag o bancă decentă este între 600 ai 750 de lei lei
Nu te afli în perioada de votare.
Accesează pagina proiectului în timpul etapei următoare pentru a-l putea vota. Între timp, îl poți salva la favorite folosind butonul de mai jos
Dacă te-ai răzgândit și vrei să votezi altceva din domeniul "Amenajare spații verzi și locuri de joacă", trebuie mai întâi să retragi votul deja acordat acestui proiect.